Fredrik Eklund: "Säljet var min drog"


Vad skapar en bra säljare? Och har drivkraften en baksida? Fredrik Eklund berättar om kraschen, som fått honom att syna jakten på resultat.

Lär dig tackla draken Kina

Kina har 40 procent av världens e-handel! Men vågar du testa jättemarknaden? Ja, med våra experttipsen.

Svenska filtar gör succé i Kina

I somras började anrika Klippan Yllefabrik sälja i Kina. Här är deras  lyckoguide till kinesiska marknaden. 

Emys skor säljer som smör!

Ett par träskor fick henne att byta yrke från lärare till säljare. Det är Emy Blixt på Swedish Hasbeens glad för idag. ”Att andra vill köpa mina skor eggar mitt ego”, säger hon.

Beware of Googlekonsumenten

Den uppsökande säljaren har ersatts av den uppsökande konsumenten. Så det gäller att börja sälja på nya sätt, menar medlemmen Adrian Rosca.

Har du en vinnande säljstil?

Många tror att utåtriktade personer är de bästa säljarna. Men forskningen visar att ambiverta lyckas bäst. Alltså de som är socialt flexibla . Har du det som krävs? Kolla här!

Det är dags att skrota antika säljmetoder

KRÖNIKA På en av de många säljutbildningar jag gick som säljare i läkemedelsbranschen i början på 2000-talet fick jag lära mig det ”rätta” sättet att öppna...

Stjärnmäklarens 5 bästa säljtips!

Han har sålt för miljarder. Dollar. Nyckeln bakom framgången tror stjärnmäklaren Fredrik Eklund handlar om att vara unik. Här är hans tips på hur du vässar dig som säljare!

Dags att rulla lite lättare

Tidigare har det varit svårt att få skaffa en miljövänlig tjänstebil. Det blir det ändring på nu. Elbilen är på väg in, medan en bränsleslukande bi...