Det pågår en säljrevolution

Daniel Pink är en av världens inflytelse-rikaste managementförfattare. Hans Ted-talk om motivation har över 21 miljoner visningar. Och folk betalar massor för att få lyssna på hans före-läsningar. Vi var med när gurun besökte Globen – för att se hur upplyst man blir egentligen.

Mikael säljer från en strand

Tänk att slippa sitta på kontoret varje dag... Mikael Hamrin är killen som tog steget och blev digital sälj-nomad. Men det krävdes en rejäl käftsmäll innan han vågade hitta sitt sätt att jobba och leva.

Säljare med (kaotisk) superkraft

Ibland heter det att kaos är granne med adhd. Men kan det också vara en gåva som säljare? Absolut! I rätt bransch, på rätt företag – och med rätt säljmetoder. 

Är mobilen din BFF?

Hör du till dem som sover med jobbmobilen på, skajpar i sommarstugan och besvarar mejl på dagis? Tekniken har gjort arbetslivet mer flexibelt. Men gå inte in i den digitala väggen.

Vad är meningen med mingel?

För den som vill mingla finns en uppsjö av event att välja på. Men lhur kan ett förutsättningslöst samtal bli till och nya affärer? Vi sökte svaret på anrika Göteborgsminglet.

”Sluta slå på grodor”

KRÖNIKA Sälj är en märklig resa mellan lycka och oro, det vet jag av egen erfarenhet. Lycka när affärerna trillar in, kunderna är happy och det flyter på....

Sumpa din powerpoint, och gör succé

Projektorn gick sönder och din powerpoint dog. Betyder det att säljpresentationen är körd? Nej, det är nu du har chansen att verkligen nå ut med ditt budskap. Välkommen ut ur powerpoint-skuggan.

Säljare – världens bästa kombojobb

Är du sugen på något nytt, samtidigt som du inte vill ge upp ditt roliga säljjobb? Då kan vi avslöja att – du inte behöver välja! Säljare är det perfekta kombo-jobbet. Möt Erica, som är säljare OCH miljökämpe.

Drabbad av önsketänkande?

KRÖNIKA Visst har du känt av bubblande framgångskolsyra i magen efter ett lyckat kundmöte. Överfylld på energi åker du hem och skriver din offert. Kanske p...