Sälj det med ett leende!

Det är speciellt att sälja sin egen kompetens. Hur blir man personen folk dras till? Och hur lär man sig ta betalt för den? Så här gör framgångsrika hälsoentreprenörerna Nylén.

Sparka igång våren

Det är högsäsong för kickoffer. Men det går trender även i dessa. Läsa vad som är inne och ute nu. Vad som passar säljare. Och tips på hur ni får en lyckad dag.

Har du rätt lön?

Tjänar du vad du förtjänar? Eller pröjsar företaget för lite? Kolla in löneläget bland säljare. Kanske borde du löneförhandla!

Mixat team maxar vinsten

Det finns en bild av hur en säljare ska vara. Men  hos Riddermark Bil har man rekryterat på helt nya sätt – och har fått ett team som överträffar alla förväntningar!

Sälja med knuff

Nudging och mental accounting är på mångas läppar sedan Richard Thaler fick Nobelpriset i ekonomi förra året.

Sök kollegor i större cirklar

Ska du hjälpa företaget att hitta nya kollegor? Leta då efter säljare som skiljer sig från resten av gänget i ålder, kön, etnisk bakgrund. Ja, tänk mångfald. Inte främst av godhet, utan för att det rent krasst lönar sig.

9 sätt att öka mångfalden i teamet

Vill ni på riktigt få in mer mångfald i företaget. Här är nio tips på hur ni lyckas.

Dröm större, nå längre!

Att bli en bra säljare gör dig till en bättre människa, säger coachen Kjell Enhager. Men vägen dit kanske inte är den du tror. Att sätta mål, Att inse vikten av lärande, Och att se sina egna valda sanningar är strategier som tar dig längre än du kunnat drömma om.

”Är du också oskyldigt dömd?”

KRÖNIKA Har du också mött någon som inte ens gett dig en chans, och tyckt att det känts djupt orättvist? Det är förståeligt, men kanske ska du fundera på v...