Prenumerera på tidningen Sälj! i ett år - Just nu får du succéboken Happy Happy på köpet!

Sälj! är Sveriges enda tidskrift som är direkt riktad till oss som gör affärer. Fylld med de senaste trenderna inom försäljning, intervjuer med spännande profiler, pepp fri från klyschor, praktiska tips på hur du ökar din motivation, vad du ska tänka på vid lönesamtal och mycket mer.

Tidningen Sälj! kommer ut 6 gånger per år och en årsprenumeration kostar 349 kronor. Om du tecknar en årsprenumeration idag så får du även succéboken Happy Happy - fem steg för att komma överens med vem som helst på köpet!

I Happy Happy beskriver Handelsforskaren Lars-Johan Åge fem steg som utgör hemligheterna bakom lyckat samarbete (både i yrkeslivet och privat) – och om vinsterna när alla parter är nöjda.

Allt du behöver göra för att teckna en årsprenumeration är att fylla i formuläret nedan. Betalningen sker sedan med faktura. När prenumerationsperioden är över kommer du få ett erbjudande där du själv väljer om du vill förlänga eller avsluta din prenumeration på tidningen.

Vi registrerar dina uppgifter elektroniskt för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig och för att kunna erbjuda dig varor och tjänster från Säljarnas. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part.