Professionellt nätverkande för professionella säljare

Som bekant är det populärt att mingla och antalet nätverk som startas ökar. Varför är det viktigt med ett nätverk specifikt för säljare?

Säljare hjälper säljare med kontakter

Vi vet alla att snabbaste och bästa affären går via referenser. Att någon som du har lärt känna rekommenderar dig. Det kan vara ingång på ny bra kund , eller varför inte nya kontakter som kan leda till nytt jobb. Och vi säljare gillar att få mer affärer och fler kunder. Plus att vi alltid ser oss omkring efter en ännu bättre arbetsgivare med bättre lön.

Säljarnätverket bidrar inom fyra områden
  1. Fler nya kontakter
  2. Sätta fart på karriären
  3. Lära nytt
  4. Förbättra försäljningen
Nätverksmötena är designade för att bidra inom dessa fyra områden

Vi har en agenda med organiserat nätverkande, utbildning, träning och matchning för att öppna dörrar åt varandra. För att få extra fart på nätverkandet använder vi världens största yrkesnätverk online och gruppen ”Vi som jobbar med sälj, av säljare för säljare”. Här följer ett exempel på möjligheterna med att kombinera fysiska träffar med digitalt nätverkande.

Ditt nätverk kan sätta fart på din karriär

Varje ny kontakt ökar räckvidden för ditt yrkesnätverk och så även dina karriärmöjligheter. Varje ny LinkedIn connection innebär (källa Linkedin):

  • i genomsnitt 400 nya människor du kan bli introducerad för och börja bygga relationer med
  • 100 nya företag som kan leta efter de färdigheter och talanger du erbjuder
  • kontakt med i genomsnitt 500 + jobb.

På sätt liknande sätt kan du använda kontakterna du knyter inom säljarnätverket för att finna rätt kunder och boka varma möten.  

Anmälan till Säljarnätverket

Tid: 23 februari kl 8.00-9.00
Plats: Mediaeffekt - Söder Mälarstrand 19a, Stockholm
Begränsat antal platser. Först till kvarn.