Är du Säljarnas bästa säljare?

Vinn två biljetter till Stora Säljdagen i Stockholm!

Den 16 mars går Stora Säljdagen av stapeln på Oscarsteatern i Stockholm. Talar gör bland andra PG Wettsjö, Elaine Eksvärd, Per Lange och Henrik Schyffert.

Du som är medlem i Säljarnas har möjlighet att vinna två biljetter till eventet (värde 3795:- styck)!

Värva en ny medlem till Säljarnas för att delta i tävlingen

För att delta i tävlingen värvar du en ny medlem till oss på Säljarnas Riksförbund. Fyll i formuläret nedan för att värva.

Var en av de 10 första att värva en ny medlem till oss senast den 11 mars för att vara med i tävlingen och vinna de två biljetterna! Varför inte ta med dig den nya medlemmen på eventet?

Tänk på att du även får tre avgiftsfria månader för varje medlem du värvar (värde 690:-)!

Erbjudandet gäller om du värvar någon som arbetar inom försäljning och/eller marknadsföring. Personen ska bli fullbetalande medlem i Säljarnas. Erbjudandet är personligt och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller bytas mot kontanter. När Säljarnas har fått in den nya medlemmens tre första medlemsavgifter, får du dina tre månader utan medlemsavgift (värde 690 kronor). Värvar du ännu en medlem får du ytterligare tre månader utan medlemsavgift (totalt värde 1380 kronor), och så vidare. Har du frågor, ring oss på 08-617 02 00 eller mejla info@saljarnas.se.

Dina uppgifter
Uppgifter om blivande medlem

Personuppgifter

Kan ej vara retroaktivt
ÅÅÅÅMMDDXXXX