Värva medlemmar till Säljarnas

För varje ny medlem du värvar bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader.

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Fyll i formuläret nedan för att värva en ny medlem!

När Säljarnas har fått in den nya medlemmens tre första medlemsavgifter, får du dina tre månader utan medlemsavgift (värde 690 kronor). Värvar du ännu en medlem får du ytterligare tre månader utan medlemsavgift (totalt värde 1380 kronor), och så vidare.

Frågor om värvningserbjudandet?

Har du frågor, ring oss på 08-617 02 00 eller mejla info@saljarnas.se.

Erbjudandet gäller om du värvar någon som arbetar inom försäljning och/eller marknadsföring. Personen ska bli fullbetalande medlem i Säljarnas. Erbjudandet är personligt och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller bytas mot kontanter.

Värvningshjälp

Argument du kan använda
Säljarnas Riksförbund är förbundet för dig som är säljare, oavsett vad du har för titel på ditt visitkort. Vi hjälper dig i med- och motgång genom hela din säljkarriär.

Vår inkomstförsäkring ger dig ekonomisk trygghet, och om det har blivit besvärligt på din arbetsplats får du hjälp med arbetsrättslig rådgivning/förhandlingar. Våra jurister är specialiserade på just din situation och det gör oss unika.

För oss är mötesplatser och lokalt nätverkande viktigt. Därför arrangerar vi både seminarier och after work med bra teman och talare. Vi erbjuder också kompetensutveckling, rådgivning, ett bollplank inför en löneförhandling och någon att prata med innan du skriver på ett nytt anställningsavtal.

Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för dig som säljare utifrån dina behov och vår kompetens.

Du kan även skiva ut vår folder, fylla i och skicka in med svarspost
Säljarnas värvarfolder i PDF

Dina uppgifter
Uppgifter om blivande medlem

Personuppgifter

Kan ej vara retroaktivt
ÅÅÅÅMMDDXXXX