Värva en ny medlem till Säljarnas

Är du Säljarnas bästa säljare? - Värva en ny medlem och få ett presentkort på 500kr

Vi på Säljarnas vill göra branschen bättre och tryggare för oss som gör affärer, så att våra medlemmar kan fokusera på det dom är bäst på - att sälja! Ju fler vi är, desto starkare blir vi. 

Som medlem i Säljarnas har du en egen jurist som hjälper dig utifrån dina förutsättningar, inkomstförsäkring som tryggar din inkomst vid ofrivillig arbetslöshet, säljcoach, ett stort nätverk med viktiga kontakter från olika branscher. Du får inbjudningar till event och webbinarium, exklusiva erbjudanden och mycket mer. 

Har du en kollega eller vän som du tycker ska få chansen att ta del av fördelarna med ett medlemskap i Säljarnas? Värva personen! Som tack får du ett Superpresentkort på 500kr. 

 


För att ta del av erbjudandet värvar du en ny medlem till oss på Säljarnas Riksförbund. Fyll i formuläret nedan för att värva.

För varje ny medlem du värvar får du ett Superpresentkort laddat med 500kr att använda på mer än 150 välkända butikskedjor och varumärken. Läs mer om Superpresentkortet här

Erbjudandet gäller när du värvar någon som arbetar inom försäljning och/eller marknadsföring som fullbetalande medlem till Säljarnas. Erbjudandet är personligt och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller bytas mot kontanter. När Säljarnas har fått in den nya medlemmens första medlemsavgift, får du ditt presentkort skickat till dig. Värvar du ännu en medlem får du ytterligare ett presentkort och så vidare. Har du frågor? Ring oss på 08-617 02 00 eller mejla info@saljarnas.se.

Dina uppgifter

Personuppgifter

Kan ej vara retroaktivt
ÅÅÅÅMMDDXXXX