För dig som är ung

Är du under 35 och jobbar med försäljning eller marknadsföring? Som medlem i Säljarnas kan vi erbjuda dig karriärutveckling, rabatt på utbildningar och de verktyg du behöver för att kunna skaffa dig ett större nätverk.
Utbildning och karriär

Med stöd av Säljarnas kan du ta dig framåt i karriären. Vi erbjuder rabatt på Mercuri Internationals exklusiva utbildningar och hjälper dig att välja den utbildning som passar dig och ditt yrke bäst.

Säljarnas samarbetar också med Inhouse som är ett rekryterings-, bemannings- och konsultföretag som hjälper företag och organisationer att utveckla sin verksamhet. Som medlem hos oss kan du enkelt lägga in ditt CV i Inhouse databas samt ta del av deras professionella karriärsvägledning.

Juridisk rådgivning

Vi vet att det kan vara ganska ensamt där ute. Det är inte alltid självklart vart man ska vända sig om det uppstår en oklar arbetssitution. Därför är den kostnadsfria juridiska rådgivningen en av de viktigaste delarna av vår verksamhet.

Som medlem får du:

  • Juridisk rådgivning via medlemssidorna på hemsidan.
  • Juridisk rådgivning på telefon.
  • Juridisk förhandlingshjälp. Vi hjälper dig att förhandla med din arbetsgivare eller uppdragsgivare vid till exempel en uppsägning, om din lön eller när ni är oense.
  • Rättshjälp. När en konflikt mellan dig och din arbetsgivare eller uppdragsgivare inte går att lösa med förhandling hjälper vi dig att driva ditt ärende i domstol.
  • Tillgång till avtalsmallar och juridiska informationsblad på vår hemsida.

 

Försäkringspaket

För 50 kr i månaden kan du som är medlem och under 35 nu få ett bra försäkringsskydd, med både olycksfallsförsäkring och en livförsäkring.  Även din make/maka, partner eller sambo kan köpa försäkring till ett förmånligt pris.