För dig som är senior

Vi vill att du ska fortsätta trivas hos oss och ha nytta av förbundet även när du inte längre är yrkesverksam. Därför erbjuder vi dig att stanna hos oss som seniormedlem till ett reducerat pris. Som seniormedlem behåller du nätverket av gamla säljkollegor, håller dig uppdaterad om branschen genom medlemstidningen Sälj! och har fortfarande tillgång till Säljarnas förmåner och rabatter.

Nätverk och branschnyheter

Som seniormedlem är du kvar i din avdelning, får kallelser till möten och event samt behåller medlemstidningen Sälj! med de senaste branschnyheterna. Genom ditt seniormedlemskap får du även ett seniornätverk på köpet, dvs. en hel del gamla kollegor som jobbat inom samma bransch och som i flera av våra avdelningar träffas då och då för att lyssna på föredrag och äta något gott ihop.

Rabatter och förmåner

Med ditt seniormedlemskap kan du fortfarande tillgodogöra dig många av Säljarnas rabatter och förmåner.

Medlemsavgift som senior

Medlemsavgiften är 66 kronor per månad, eller 792 kronor om året.

Här kan du läsa mer om hur du betalar din medlemsavgift.

Mer information om dina rabatter och förmåner hittar du här och i kalendariet kan du se vilka eventuella senioraktiviteter som är på gång!

Villkor för seniormedlemskap

För att bli seniormedlem måste du vara en aktiv medlem som till följd av ändrad yrkesverksamhet inte längre uppfyller krav för aktivt medlemskap, eller som på grund av pensionering eller sjukdom slutar arbeta. Medlem som övergår till annan facklig organisation äger inte rätt att kvarstå som seniormedlem i förbundet.

Ditt seniormedlemskap börjar gälla månaden efter att din ansökan har godkänts.

Ansök om seniormedlemskap genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss på 08-617 02 00 så berättar vi mer!

Ditt seniormedlemskap börjar gälla månaden efter att din ansökan har godkänts.

Ansök om seniormedlemskap genom att fylla i formuläret nedan: