Medlemskapet för dig som är...

För dig som är företagare

Vi erbjuder dig som företagare och medlem i Säljarnas juridisk service, förmånliga försäkringar och banktjänster, speciellt anpassade för dig som driver eget. Läs mer om medlemskapet för dig som är företagare.

För dig som är student

Studerar du försäljning eller marknadsföring kan du bli medlem redan under studietiden, då bjuder vi dessutom på medlemsavgiften under hela din studietid. Läs mer om medlemskapet för dig som är student.

För dig som är ung

Är du under 35 och jobbar med försäljning eller marknadsföring? Som medlem i Säljarnas kan vi erbjuda dig karriärutveckling, rabatt på utbildningar och de verktyg du behöver för att kunna skaffa dig ett större nätverk. Läs mer om medlemskapet för dig som är ung.

För dig som är senior

Vi vill att du ska fortsätta trivas hos oss och ha nytta av förbundet även när du inte längre är yrkesverksam. Därför erbjuder vi dig att stanna hos oss som seniormedlem till ett reducerat pris. Som seniormedlem behåller du nätverket av gamla säljkollegor, håller dig uppdaterad om branschen genom medlemstidningen Säljaren och har fortfarande tillgång till Säljarnas förmåner och rabatter. Läs mer om medlemskapet för dig som är senior.