DITT MEDLEMSKAP

Hur, Vad & Varför

Säljarnas är ett opolitiskt och fristående fackförbund. Vi finns till för dig som är säljare oberoende av vad du har för titel på ditt visitkort

Vi vet hur din vardag som säljare ser ut. Vi är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. När du vill ha råd eller hjälp kan vi därför snabbt sätta oss in i din arbetssituation och ge dig det stöd och den trygghet du behöver. Hos oss ser vi dig som individ och utgår från dina personliga behov.

Endast 299 kronor per månad, oavsett vad du tjänar.

BLI MEDLEM

Vi erbjuder kompetensutveckling, mentorskap, karriärcoachning, rekrytering, arbetsrättslig rådgivning, ett bollplank inför en löneförhandling, eller någon att prata med innan du skriver på ett nytt anställningsavtal. Behöver du möjligtvis hjälp med att sätta personliga mål?

Förutom tryggheten med Säljarnas inkomstförsäkring, får du hjälp med arbetsrättslig rådgivning och förhandling när det blir besvärligt. Våra jurister är specialister på säljare och frågor som rör till exempel rörlig lön. Det är vi ensamma om!

Vi skapar mötesplatser och lokalt nätverkande. Vi arrangerar såväl utbildningar som seminarier och after work med riktigt bra teman och föreläsare.

Studerar du försäljning eller marknadsföring kan du bli studentmedlem gratis. Skriv in vad och var du studerar i fältet för övrig information nedan.


LÄS MER OM STUDENTMEDLEMSKAP

Det är enkelt att byta till Säljarnas, vi bjuder på medlemsavgiften under uppsägningstiden om du är medlem i ett annat fackförbund.


LÄS MER OM HUR DU BYTER FÖRBUND

 

Välkommen till oss på Säljarnas!