Sälj för Sverige för UNHCR

Hej. Jag heter Göran Beskow, är 65 år och har jobbat som värvare i två fantastiska år på Sverige för UNHCR. Jag vill jobba med dig på kanske världens viktigaste arbetsplats. Tänk dig att vakna varenda morgon och känna sig viktig, behövd och efterlängtad. Tänk dig att gå till jobbet och veta att just du hjälper människor i världen att överleva. Kanske är det Mahmod som förra veckan grävdes fram levande ur ett bombat hus i Aleppo, ensam. Ingen annan överlevde. Han är en av 65 miljoner människor på flykt just nu och en av 6,5 miljoner behövande internflyktingar i Syrien.

UNHCR, FN:s flyktingorgan, ger människor på flykt nödhjälp, skyddar deras rättigheter och hjälper dem att skapa en bättre framtid.

Sverige för UNHCR samlar in pengar till UNHCR genom olika kanaler. Din uppgift blir att i mötet med människor påverka dem att skänka ett månatligt belopp till UNHCR:s arbete för människor på flykt.

Människor som tvingats lämna sina hem behöver Dig, just dig, just nu. Det är bråttom. Det är kris.

Men det tar inte bort glädjen i arbetet. Det är roligt och givande att arbeta på Sverige för UNHCR. Vi längtar efter dig och ser fram emot en första kontakt.

Ring gärna 0737701006 eller mejla till goran.beskow@sverigeforunhcr.se

Med vänliga hälsningar

Göran Beskow

Läs mer om Sverige för UNHCR här: www.fnflykting.se