Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels är världens största hotellkedja med över 4 500 hotell globalt. Du som är medlem i Säljarnas Riksförbund har 15 procent rabatt på logi* och 10 procent rabatt på konferenslokaler.
Fakta

Best Western Hotels & Resorts, vars huvudkontor ligger i Phoenix, USA, grundades 1946. Best Western Hotels & Resorts har idag drygt 4 000 hotell, i över 100 länder.

Best Western Hotels & Resorts har funnits i Skandinavien sedan 1980 när det första hotellet anslöt sig i Danmark. Det skandinaviska kontoret bildades 2015 när de tidigare svenska, norska och danska dotterbolagen slogs samman till en organisation. Även våra hotell på Island och Åland är en del av det skandinaviska kontoret.

I Skandinavien har vi över 100 hotell verksamma under Best Western varumärke vilka arbetar med att se till våra gäster får bekväma sängar, bra service och den kvalitet som Best Western Hotels & Resorts har satt upp. Eftersom varje hotell ägs och drivs privat, erbjuder de alltid gästen olika karaktär och personlighet.

  • Fritt WiFi
  • Rökfria hotell
  • Fri tillgång till kaffe och te
  • Miljöcertifiering

Du som är medlem i Säljarnas Riksförbund har 15 procent rabatt på logi* och 10 procent rabatt på konferenslokaler. Rabatten gäller vardagar (söndag-torsdag) och i mån av plats på samtliga Best Western Hotels & Resorts i Sverige. För att få din rabatt måste bokning ske enligt nedan.

Rabatten för logi gäller inte endast för Sverige, utan också för hotellen i Norge, Danmark, Finland, Island, Polen, Lettland och Litauen. Konferensrabatten gäller dock endast Sverige.

*Rabatten ges på Flex Rate (dagens bästa pris) som ger full flexibilitet att boka, ändra eller avboka din reservation utan debitering enligt avbokningsregler på din bekräftelse.

Bokning

Logga in för att boka