Egen säljcoach

Säljarnas ger dig som medlem tillgång till en av Sveriges mest meriterade säljcoacher; Helena Lehmus VD och grundare av Stockholms Sales Institute.

Helena är en rutinerad förhandlare som tidigare arbetat med flertalet nationella bolag och som numera syns som en framträdande profil i svensk media, där hon delar med sig av sin kunskap i försäljning och sina resonemang kring vilken kompetens som krävs på marknaden idag. 

Helenas mål är att med framgångsrika metoder pusha privatpersoner och företagsanställda att våga sälja mer - och framför allt att tycka att det är kul. Att våga gå in i förhandlingar och att lyckas hitta en balans mellan vad som anses som gåpåig, aggressiv försäljning och vad som är effektivt och proffsigt affärsmässigt. Helena lär ut alla de tekniker som krävs för att få en kund, göra ett sälj och att få igenom önskemål. Alltifrån inledning till möte, till avslut. Tekniker som under flera år dubblerat Helenas egen försäljning – år efter år efter år!Genom Säljarnas säljcoach får du råd och tips hur du kan utveckla din säljkompetens. Söker du svar på de vanligaste utmaningarna vi som säljare kan ställas inför ger vi dig tillgång till en bank av tips och idéer - se närmare på "Säljarnas vanligaste utmaningar". Söker du mer specifika svar på frågor kring just din utmaning och vill ha en direkt hjälp med det så har du tillgång till en egen säljcoach - se mer under "Fråga säljcoachen".