ID-bevakning med MySafety

Medan du läser den här texten kanske du samtidigt är på krogen och beställer bubbel, bokar en skön resa till Mauritius, shoppar en tokfräsch skinnjacka på nätet, tömmer sparkontot, beställer tio mobiltelefoner och tar ett SMS-lån. Men du är ju inte du: Någon stjäl din identitet och utnyttjar möjligheterna.

Med mySafety ID-Bevakning får du en global bevakning av din identitet online – dygnet runt. Vi scannar mängder av data för att snabbt kunna upptäcka om dina inloggningsuppgifter och ditt personnummer hamnat i orätta händer. Det kan t ex vara när en sajt blir hackad – de senaste åren har flera av världens största sajter hackats och uppgifter om miljontals användare exponerats. Sökandet sker i såväl det publika som det dolda nätet (deep web och darknet).

Om vi upptäcker att dina uppgifter finns tillgängliga i fel forum skickar vi omedelbart larm till dig med en varning och rekommendation om åtgärd. På så sätt kan du undvika att din identitet kapas och används online – du stoppar brottet innan det inträffat.

Bevakning online

Bevakning av din identitet i såväl det publika som det dolda nätet (deep web och darknet). Dygnet runt, världen runt. Vi larmar dig direkt om din identitet riskerar att användas.

Bevakning av kreditupplysningar och adressändring

Vi bevakar ditt personnummer och meddelar dig om exempelvis personuppgifter ändras hos Skatteverket eller någon tar en kreditupplysning på dig. På så sätt kan du snabbt agera om något misstänkt händer.

För dig som medlem i Säljarnas

Du som är medlem i Säljarnas kan teckna ID-bevakning med MySafety för 39:-/månaden (ordinarie pris 49:-/månaden). Klicka på knappen nedan för att beställa!

Beställ ID-bevakning