Lunchseminarium

Den 12 oktober bjuder Säljarnas in till lunchseminarium på temat ”Vinnaren förlorar”, tillsammans med Lars-Johan Åge, i Västerås!

Hans senaste forskning har redan anammats av den internationella forskarvärlden, svenska polisen och amerikanska FBI.

Lars-Johan Åge är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm, och utbildad i förhandling på Harvard, författaren till boken ”Konsten att göra affärer” och listad i Dagens Industri som en av Sveriges populäraste föreläsare - denna gång aktuell med en föreläsning baserad på hans senaste forskning, som inte bara visar vad som kännetecknar en framgångsrik förhandling, utan som också visa vägen dit.

Oavsett om du ska förhandla hemma vid köksbordet, i en affärsförhandling eller om du, mot all förmodan, skulle hamna i en gisslanförhandling, så kommer det du lär dig under denna föreläsning inte bara att göra dig till en mycket bättre förhandlare utan också en bättre kommunikatör, ledare och medarbetare. Missa inte detta!

Säljarnas lunchseminarium med Lars-Johan Åge erbjuds riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Lunchseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.

Tid och plats

Torsdag 12 oktober 2017

Mingellunch: 11.30
Föreläsning: 12.00
Slut: 13.00

Steam Hotel - Ångkraftsvägen 14, Västerås

Anmäl dig till eventet

Vän