Frukostseminarium

Den 9 november bjuder Säljarnas in till frukostseminarium på temat ”Välkommen på Kundresan”, tillsammans med Henrik Mannerstråle i Malmö.

Du träffar Henrik Mannerstråle som introducerar 7K-modellen för värdeskapande och lönsam försäljning.

Här har du exempel på 3 av modellens steg:

  1. Kundanalysen - Förstå kunden på djupet.
    De flesta säljare kan allt om sin produkt och älskar att prata om den. Att förstå kunden på djupet för att kunna leverera större värde betalar sig väl i större affärer. Lär dig mer om kundens verksamhet, prenumerera på en branschtidskrift och håll utkik på nätet. Lär dig deras affärslogik och vem som är ”kundens kund” och varför.
  2. Kontaktstrategin - För att kunna forma en strategisk plan för rätt kundkontakter.
    Bli duktig på att hitta vägen fram till de rätta personerna, särskilt i större organisationer. Identifiera beslutspåverkarna och se till att involvera viktiga personer i förarbetet och offertfasen för att inte bli omsprungen eller överraskad under den slutgiltiga förhandlingen.
  3. Kunderbjudande - Att föreslå anpassade värdeerbjudanden i en unik paketering.
    Fundera på hur du kan paketera ditt erbjudande genom att formatera det runt kunden på ett särskiljande sätt. Tänk inte bara på vad du levererar utan också hur du gör det. Mervärden kan skapas på olika sätt genom en bättre leverans och större innehåll än själva huvudprodukten. När du gör det rätt blir det lättare för dig att hålla konkurrenter ute.

Modellen är speciellt effektiv vid nyckelkundsbearbetning och omfattar både processer och verktyg.

 

Henrik Mannerstråle är senior säljtränare och förhandlingscoach med erfarenhet av försäljning för hundratals miljoner. Henriks specialiteter är KAM, försäljningsprocesser och säljträning och han har en bakgrund från bland andra Tieto, Capgemini och McDonnel Douglas.

Säljarnas frukostseminarium med Henrik Mannerstråle riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Frukostseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.

 

Anmälan är nu stängd

För mer info och förfrågan om eventuella restplatser - hör av dig till info@saljarnas.se

Tid och plats

Onsdag 9 november 2016

Frukost: 07.30
Föreläsning: 08.00
Slut: 09.15

Clarion Hotel & Congress Malmö Live - Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö