Kunskapsfrukost

Den 23 april bjuder Säljarnas in till en kunskapsfrukost om att ta kontroll över din stress med föreläsaren Bente Gabrielsson i Göteborg.

Stresshantering består av fem delar: kost, rörelse, livsmål, återhämtning och kunskap om själva stressen.

En grundbult för att förstå och få kontroll över sin stress är veta hur hjärnan och kroppen fungerar. Tisdagen den 23/4 2019 kommer Bente Gabrielsson från House of Wellness till vårt frukostmöte och talar om detta.

Det blir en morgon där vi får en föreläsning om stressens fysiologi och påverkan, Vi kommer också att titta på vad konstruktiv stresshantering innebär – det handlar inte om att ta bort stressen utan att skapa balans och det blir en stund för frågor och reflektion.

Om Bente Gabrielsson

Bente är personalvetare och stresscoach. Hon har erfarenhet av egen svår stress och vägen tillbaka men också flerårig erfarenhet av att hjälpa andra tillbaka till balans och potential.

Säljarnas kunskapsfrukost med Bente Gabrielsson riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Kunskapsfrukosten kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på frukosten. Bli medlem idag!

Tid och plats

Tisdag 23 april 2019

Frukost: 07.30
Föreläsning: 08.00
Slut: 09.15

Hotel Eggers - Drottningtorget 2-4, Göteborg

Anmäl dig senast fredag 19 april 2019

Anmäl dig till eventet

Vän