Den 16 april bjuder Säljarnas avdelning Småland in till en föreläsning om stress, med läkaren och föreläsaren Adam Löfving.

Alla känner vi någon som har råkat gå in i den berömda väggen eller så har vi läst om de kraftigt ökade sjukskrivningarna pga stressrelaterad ohälsa men framförallt har vi nog själva märkt hur påverkade vi i perioder blir av stress.

Alla verkar dessutom vara experter och kommer gärna med kloka råd, allt från medarbetare till kvällstidningarna som alltid har en mirakelkur för just dina problem.

Faktum är att även om stress är ett oerhört stort problem så är det inte svårt att göra något åt det. Jag ser dock sällan lösningar i tidningar. Alla förstår att även om en lösning är att plocka bort alla krav och människor som skapar stress så är det inte praktiskt möjligt! Lösningen är mycket enklare och den börjar med kunskap!

Vi ska reda ut vad stress faktiskt är, inte enligt kvällspressen utan för din kropp och knopp. Sedan ska vi gå igenom hur stressen tar sig uttryck och hur man kan göra något åt den på ett praktiskt och jordnära sätt.

Om Adam Löfving

Adam är läkare specialiserad inom allmänmedicin och stress och är idag verksam som överläkare inom rehabilitering i Jönköpings län där han även sitter som landstingets sakkunnige inom försäkringsmedicinska frågor. Han driver även en företagshälsovård och en högspecialiserad klinik som utreder neuropsykiatri och svåra sjukdomsfall. Han är även forskare och har specialiserat sig inom kommunikation, kliniska hypnos och positiv psychology..

Adam har stor erfarenhet från enskilda patientfallen med behandling och utredning men även från näringslivet, både som företagare och som konsult till många företag.

Säljarnas föreläsning med Adam Löfving är kostnadsfri, och du som inte är medlem i Säljarnas behöver inte fylla i fakturauppgifter.

Tid och plats

Måndag 16 april 2018

18.00

Science Park Jönköping - Gjuterigatan 9, Jönköping

Anmäl dig senast fredag 13 april 2018

Anmäl dig till eventet

Vän