Linda Björck

Välkommen på föreläsnings workshop med Linda Björck!

Tisdagen den 4 februari bjuder Säljarnas in till en halvdags föreläsning om Social Selling på LinkedIn med Linda Björck i Malmö. Att använda LinkedIn som ett säljredskap är ett idag utmärkt sätt att hitta nya leads och kunder. Under denna fullmatade halvdagsworkshop kommer du få konkret kunskap som tar din närvaro på LinkedIn till nästa nivå.

Som medlem i Säljarnas är denna föreläsningsworkshop kostnadsfri för dig och en vän. För övriga deltagare är priset 1495kr. 

Alla deltagare bör ha med sig sin egen dator för att få ut det mesta möjliga av workshopen. 

Du kommer bland annat att få lära dig hur du: 
  • Skapar en bra profil som sticker ut från mängden
  • Publicerar innehåll som förstärker din kunskap och bygger trovärdighet
  • Använder den avancerade sökfunktionen för att hitta exakt det du vill
  • Hanterar LinkedIn på 15 minuter om dagen - Checklista
  • Genom ditt SSI får indikationer på hur det går
Om Linda Björck:

Linda Björck är utbildad social media manager och en av Sveriges främsta LinkedIn-experter. Att hon är en nörd i LinkedIn och kunnig i ämnet märks tydligt. Årligen har hon över 50 uppdrag och har utbildningar runt om i landet inom LinkedIn där marknadsföring, försäljning och varumärkeskännedom är i fokus.

Hennes blogg, www.smartbizz.se/blogg, har blivit utsedd till en av Sveriges bästa B2B-bloggar 2 år i rad. Gå gärna in och följ henne redan nu, www.linkedin.com/in/lindabjorck


Varmt välkommen!

Då vi har ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller. Just nu är max antalet uppnått men du är varmt välkommen att anmäla dig till info@saljarnas.se för en plats på väntelistan! 

Tid och plats

Tisdag 4 februari 2020

Frukost serveras från 08:00
Föreläsning 08:30 - 11:30

Clarion Collection Hotel Temperance,
Engelbrektsgatan 16, Malmö