Frukostseminarium

Den 15 november bjuder Säljarnas in till frukostseminariet "Skulle du köpa dig själv" med föreläsaren Angela Ahola i Stockholm.

Vad avgör om de kommer att gilla dig, lita på dig eller köpa av dig?

Det är frågor som förmodligen gäckat mänskligheten sedan urminnes tider.

Idag kan en relation få sin början IRL, över telefon eller internet. Frågorna är många: Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer? Varför väljer vi ett varumärke och inte ett annat? Hur kan en organisation skapa förtroende och engagemang?

Angela Ahola, doktor i psykologi, vet vad det är som styr våra val och beslut, ger oss inflytande och förutsättningar att påverka andra? En humor- och energifylld inspirationsföreläsning med många aha-upplevelser om några av våra viktigaste framgångsprinciper. En föreläsning baserad på neuropsykologi och socialpsykologi. Det sammanflätat med dagens kommunikationstrender, sociala mediabeteende och köpbeteendeforskning. Det är dags att ta fram en framtidsorganisation - ta första steget!

Mycket humor och en del allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om hur vi själva skapar rätt förutsättningar för en god relation. För alla som träffar kunder, medarbetare eller vill få ett trevligare klimat på arbetsplatsen, är det här den perfekta föreläsningen.

Ur innehållet

  • Hur får du andra att gilla dig på 1 minut?
  • De tre viktigaste egenskaperna andra läserav hos dig
  • Bästa digitala intrycket - vad krävs på nätet?
  • Såhär väcker du andras intresse
  • Olika person - olika bemötande
  • Går det att rädda ett dåligt intryck?

Om Angela Ahola
Angela Ahola är doktor i psykologi, talare, författare och aktuell med hyllade debutboken ’Konsten att göra intryck’ (Natur och Kultur). Dessutom driver hon startup’en Tosify. Hon har gästat tvprogram såsom Nyhetsmorgon i TV4, Gomorron Sverige i SVT, Finlands motsvarighet till ’Efterlyst’, Breaking News med Filip och Fredrik, etc. Samt intervjuats i DN, SvD, Veckans Affärer, mm.

Säljarnas frukostseminarium med Angela Ahola erbjuds i Malmö, Göteborg, Stockholm och Linköping och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Frukostseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.

Anmälan är nu stängd.

Vill du veta mer, eller vill ha information om eventuella restplatser, är du varmt välkommen att kontakta oss via info@saljarnas.se

Tid och plats

Onsdag 15 november 2017

Frukost: 07.30
Föreläsning: 08.00
Slut: 09.15

Radisson Blu Royal Viking Hotell Skybar - Vasagatan 1, Stockholm