Frukostseminarium

Den 23 augusti bjuder Säljarnas in till ett frukostseminarium på temat ”Säljstopp?” med inspirationsföreläsaren Johan Dahl i Göteborg.

3 vanliga skäl till varför försäljningen inte lyfter och vad du kan göra åt det!

Om du gör som du alltid har gjort får du samma resultat som du alltid har fått. Eller sämre.

Traditionella säljmetoder håller inte längre. När dina kunders köpbeteenden ändras behöver du också ändra ditt sätt att sälja.

Och det enda du kan vara säker på är att det aldrig mer kommer att gå så långsamt som det gör just nu!

Ur innehållet:

  • Nya perspektiv på kommunikation
  • 3 vanliga skäl som gör att försäljningen inte lyfter
  • Därför ligger du långt ifrån din potential
  • Värdet av fokus
  • Steg för steg till resultat du knappt trodde var möjliga


Om Johan Dahl
Johan Dahl är inspirationsföreläsaren som levererar energifyllda föreläsningar om försäljning, ledarskap, kommunikation och personlig utveckling. Johan har startat och drivit ett 10-tal bolag i både med- och motgång, vunnit och förlorat, firat framgångar och bitit i gräset. Hans föreläsningar riktar sig till dig som vill ha nya resultat på jobbet och/eller privat. Johan lockar till skratt och eftertanke samtidigt som han bidrar till resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden. Idag är han en efterfrågad föreläsare, författare och förändrare som du inte vill missa!

Säljarnas frukostseminarium med Johan Dahl erbjuds i Malmö, Göteborg, Sundsvall och Stockholm och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Frukostseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.

 

Anmälan är nu stängd.

Vill du veta mer, eller vill ha information om eventuella restplatser, är du varmt välkommen att kontakta oss via info@saljarnas.se

Tid och plats

Onsdag 23 augusti 2017

Frukost: 07.30
Föreläsning: 08.00
Slut: 09.15

Comfort Hotel Göteborg - Skeppsbroplatsen 1, Göteborg