Frukostseminarium

I vår bjuder Säljarnas in till frukostseminarium på temat ”Sälj mer med affärsdriven kommunikation”, tillsammans med föreläsaren Fredrik Steinholtz.

De stora utmaningarna inom försäljning är inte de traditionella utmaningarna som att kalla samtal inte fungerar längre. Det är vägen från företagets marknadskommunikation till medarbetarnas kundkommunikation direkt med potentiella kunder som brister.

I den digitala världen behöver försäljning och kommunikation samspela och ge varandra draghjälp.

Vi vet att kundernas köpbeteenden har förändrats och att köpresan startar långt innan det första telefonsamtalet, mejlet eller mötet med kunden. I dag förväntar sig köparen betydligt mer av de som säljer än vad hen gjorde för bara några år sedan.

Genom att träna er i affärsdriven kommunikation kommer ni skapa er bättre förutsättningar att göra affärer.

AFFÄRSDRIVEN KOMMUNIKATION är Social Selling och Storytelling i lönsam symbios

Fredrik Steinholtz kommer under denna föreläsning att ge er grunderna i affärsdriven kommunikation. Han kommer att visa:

  • Hur ni kan väcka intresse och engagemang genom Social Selling och Storytelling, långt innan ni knyter den första kontakten med era kunder.
  • Hur ni kan effektivisera ert säljarbete, bearbeta fler kunder med en högre servicenivå men med samma resurser.
  • Hur, när, varför och med vilka ni bör kommunicera och dela er berättelser.

Fredrik Steinholtz är föreläsare, rådgivare och expert på affärsdriven kommunikation och Social Selling. Genom strategisk och operativ rådgivning hjälper han sina kunder att skapa effektiva säljorganisationer. Att skapa ramverk kring försäljning och att utveckla säljförmåga hos företag och dess medarbetare är återkommande uppdrag.

Säljarnas frukostseminarium med Fredrik Steinholtz erbjuds i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Frukostseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.

Anmälan är nu stängd.

Vill du veta mer, eller vill ha information om eventuella restplatser, är du varmt välkommen att kontakta oss via info@saljarnas.se

Tid och plats

Onsdag 26 april 2017

Frukost: 07.30
Föreläsning: 08.00
Slut: 09.15

Comfort Hotel Göteborg - Skeppsbroplatsen 1, Göteborg