Frukostseminarium - Så stärker och sprider du ditt varumärke

Säljarnas Småland, i samarbete med Marknadsföreningen i Jönköping och deras sponsor Red Capes IT, bjuder in dig som medlem i Säljarnas till en grym inspirationsföreläsning om varumärke. Vi träffas på Science park den 22 maj klockan 07.30 och kommer lyssna till talare Daniel Fransén, Tomas Tränkner och Claes Ekström.

Missa inte chansen att få konkreta tips, idéer samt frukost och nätverk, helt kostnadsfritt!

Varumärkesfokuserade företag ökar sin lönsamhet. Ett starkt varumärke gör ditt företag mer attraktivt hos kunder och anställda. Claes Ekström, Tomas Tränkner och Daniel Fransén ger er inspiration och verktyg för att stärka och sprida ert varumärke. 

Du kommer få inspiration till att stärka ditt varumärke, och ett starkt varumärke lockar till sig kunder och duktiga medarbetare.

Säljkåren på företaget älskar ett starkt varumärke. Ett känt varumärke får större spridning i sociala medier än svaga varumärken, och är lättare att marknadsföra. Företag med starkt varumärke klarar sig bättre i svåra tider och kunderna blir mer toleranta mot fel och brister.

Om föreläsarna

Tomas Tränkner, digital marknadsföringsexpert och podcastare på Slipsten Marknadsutveckling AB. Han hjälper företag med marknadsföring och digital kommunikation som leder till fler affärer. Tomas har 25 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Du kan lyssna på Tomas i Säljarnas podd Snacka Sälj!

Claes Ekström, varumärkesstrateg på Identx. Han hjälper företag att positionera varumärken för ökad lönsamhet. Claes har lång erfarenhet av varumärkesutveckling, bl a som varumärkeschef på Cloetta, internationell marknadschef på Vileda och som VD för varumärkesbyrån Cabomba.

Daniel Fransén, Digital affärsutvecklare med över 5 års erfarenhet av försäljning av digital marknadsföring samt digitalisering av företag. Studier inom HR med fördjupning i psykologi, 3+ års erfarenhet av Affärsutveckling, utbildad i Social Selling, 3+ års erfarenhet av Team management i olika roller som t.ex. Säljcoach, Teamledare kommer Daniel prata om den digitala kundresan och resan från att gå från produktleverantör till att proaktivt utveckla företag och individer genom att se den digitala helheten. 

Varmt välkomna!

Anmälan sker här!

Tid och plats

Tisdag 22 maj 2018

Mingel och frukost startar klockan 07:30
Seminariet startar klockan 07:50 och vi avslutar senast 08:50.

Science Park Jönköping - Gjuterigatan 9, Jönköping