Fredagen den 23/2 kl. 08.00 har vi nystart för Säljnätverket. Ny agenda, plats och tid.

Säljnätverket är till för dig som är säljare och som vill få utöka sitt nätverk med mer kontakter. Här hjälper vi varandra till ingångar hos nya kunder och affärer. Genom att man regelbundet kommer på våra träffar skapar man förtroende för varandra och därigenom får man nya kontakter.

Det kan också vara så att man letar nytt jobb eller uppdrag och då kan man ta med detta i nätverket som en sökning. Vi samlas kl. 08.00 och äter en lättare frukost tillsammans. Säljarnas bjuder på detta. Vi håller till i Mediaeffekts lokaler på Söder Mälarstrand 19a nära slussen. Parkering lättast i backen nedanför Munchenbryggeriet på Torkel Knutssonsgatan. Alla är välkomna och det är kostnadsfritt men efter 2 gångers deltagande måste man sedan vara medlem i Säljarnas. Medlemmar i Säljarnas är välkomna utan kostnad.

Agenda:

08.00-08.15 frukost och mingel

08.15-08.25  60-sekundaren. Då går vi laget runt och alla berättar om sin verksamhet på max 60 sekunder. Då får man finslipa på sina argument om varför man skall anlita just dig! Avsluta din "pitch" med varför du är här och vad du söker för nya kontakter och ingångar.

08.25-08.35  10-minutaren av en föreläsare (denna gång av Conny Trygg som berättar hur du kan sälja mer och snabbare med hjälp av film) Senare är det mening att någon ur nätverket som berättar om sin verksamhet eller att vi bjuder in någon som tillför nätverket med kunskap.

08.35-09.00 Mingel, boka upp mötestider med varandra och påfyllning av Kaffe/Te

09.00 Mötet är officiellt avslutat. Mingel kan fortsätta om man vill i lokalen.

Varmt välkommen med din anmälan. 

Läs mer om säljarnätverkande

Tid och plats

Fredag 23 februari 2018

08.00 - 09.00

Mediaeffekt, Söder Mälarstrand 19a - Stockholm

Anmäl dig till eventet

Fakturauppgifter
Vän