Nätverkslunch för kvinnor

Hej, nu har vi återigen bokat bord för en kvinnlig nätverkslunch i Stockholm. Den här gången ses vi på restaurang Copine för att tillsammans stanna upp en stund och ta en paus från våra pressade scheman och telefonsamtal. Ensam kan vara stark, men tillsammans blir vi starkare!

Kvinnlig nätverkslunch med Säljarnas är en återkommande tradition - där vi då och då ses och delar med oss av våra erfarenheter och pratar om för- och nackdelarna med våra olika yrken. Men framför allt om våra fantastiska möjligheter de också medför! Vi måste inte alltid ha titeln säljare på visitkortet för att vara säljare. Många representerar, presenterar och övertygar. Alltså säljer vi.

Det blir en härlig lunch bara för oss kvinnor, där vi lyfter varandra och är uppriktigt intresserade av vad vi har att säga. Kom du också och ta med en kollega eller vän, alla är välkomna. Ingen kostnad tillkommer förutom att du själv betalar för det du väljer att äta till lunch. En trevlig stund, givande samtal och nya kontakter får du på köpet!

Varmt välkommen önskar Säljarnas avdelning Stockholm-Uppsala

Tid och plats

Fredag 15 november 2019

13:00 - ca 14:00

Restaurang Copine,
Kommendörsgatan 23
Stockholm

Anmäl dig senast onsdag 13 november 2019

Anmäl dig till eventet

Vän