Välkommen på årets första kvinnliga nätverkslunch i Göteborg!

Nytt år, men goda traditioner återstår! Det är äntligen dags för årets första kvinnliga nätverkslunch på Hotel Eggers i Göteborg -  Den stund i månaden då vi stannar upp en stund och tar en paus från pressade scheman, möten och telefonsamtal. För ensam kan vara stark, men vi är övertygade om att vi tillsammans blir ännu starkare!

Kvinnlig nätverkslunch med Säljarnas är en återkommande tradition där vi en dag i månaden ses och delar med oss av våra erfarenheter. Vi pratar om för- och nackdelarna med våra olika yrken och framför allt om alla fantastiska möjligheter de också medför! Vi måste inte alltid ha titeln säljare på visitkortet för att vara säljare. Många av oss representerar, presenterar och övertygar. Alltså säljer vi.

Det blir en härlig lunch bara för oss kvinnor, där vi lyfter varandra och är uppriktigt intresserade av vad vi har att säga. Kom du också och ta med en kollega eller vän, för här är alla är välkomna. Ingen kostnad tillkommer förutom att du själv betalar för det du väljer att äta till lunch. En trevlig stund, givande samtal och nya kontakter får du på köpet!

Varmt välkommen,

Petra Löfstrand och Säljarnas avdelning Göteborg
0705 342 300

Är du intresserad av att delta på våra nätverksluncher men känner att just detta datum inte passar dig? Ingen fara, för vi ses även 24/2, 23/3, 27/4, 18/5 och 15/6.

Tid och plats

Måndag 27 januari 2020

kl. 11:30-13:15

Hotel Eggers,
Drottningtorget 2-4, Göteborg

Anmäl dig senast fredag 24 januari 2020

Anmäl dig till eventet

Vän