Välkommen på kunskapsfrukost med Säljarnas Göteborg!

Fredagen den 27 september bjuder Säljarnas Göteborg in till en kunskapsfrukost med tema juridik på Hotel Eggers. 

Kom och ät en god frukost och lyssna på Säljarnas förbundsjurist Gabriel Snow och ta del av värdefull juridisk information för dig som säljare!

Temat för föredraget är provision och kunder och under morgonen kommer Gabriel att gå igenom den viktigaste juridiken att ha koll på som säljare. Frågeställningar som kan komma att beröras är vanliga missar och fallgropar i ett provisionsavtal, hur riskfördelningen ser ut mellan arbetsgivare och provisionsanställd vid t.ex. kundens icke-betalning. Vad arbetsgivaren har för möjligheter att göra löneavdrag, semesterregler för provisionsanställda, skillnaden mellan provision och bonus och givetvis vad man ska tänka på i förhållande till ”gamla” kunder när man byter arbetsgivare. Han kommer dessutom givetvis att besvara deltagarnas frågor. 

Säljarnas kunskapsfrukost riktar sig till dig som arbetar med försäljning och kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en säljkollega 100% rabatt och deltar därför kostnadsfritt. 

 

Varmt välkommen!
Säljarnas avdelning Göteborg

Tid och plats

Fredag 27 september 2019

Frukost 07:30
Föreläsning 08:00 - ca 09:00

Hotel Eggers
Drottningtorget 2-4, Göteborg

Anmäl dig senast söndag 22 september 2019

Anmäl dig till eventet

Vän