Vill du bli ännu bättre på att göra avslut?

Kom på Smålandsavdelningens kunskapsfrukost med tema avslutstekniker!

Två av de absolut största utmaningarna för säljare i Sverige idag är kalla samtal och rädslan att inte lyckas med sina avslut - vi hjälper dig med den sistnämnda vid detta seminarium.  

Ta med en kollega, ät en god frukost och möt och lyssna på proffsen. Under morgonen kommer du att få värdefulla tips på hur du blir bättre på avslut med beprövade och effektiva avslutstekniker. Du får även lära dig psykologin bakom dessa. 

Henrik Mannerstråle från Powersales Communications, tillika ordförande i Säljarnas avdelning Småland, håller föredrag. Med sig har han andra experter som Mats Franzén. Henrik Mannerstråle är expert på förhandlingar och avslut och har jobbat med psykologin bakom detta under många år. Du kommer få med dig tips och trix samt en värdefull checklista. Vidare får du även testa hur du blixtsnabbt kan få upp energinivån inför t.ex. ett samtal, en metod som funkar varje gång!

Efter eventet kan du gå direkt till ditt kontor och tillämpa dina nya tekniker och göra affärer med ännu större framgång. 

Eventet är kostnadsfritt och du behöver därför inte fylla i några faktureringsuppgifter nedan om du inte skulle vara medlem i Säljarnas. Max antal deltagare är 60 personer, så skynda att anmäla dig!

Varmt välkommen!

Tid och plats

Fredag 20 september 2019

07:30 - ca 09:00

GRO36 Co-working Hub, Huskvarnavägen 84, Jönköping (vid Severins möbler)

Anmäl dig senast måndag 16 september 2019

Anmäl dig till eventet

Vän