Den 15 februari bjuder Säljarnas in till ett kostnadsfritt webbinar på temat ”Konsten att göra affärer”, tillsammans med säljforskaren Lars-Johan Åge.

Det finns fyra principer som finns i alla typer av affärer. Genom att förstå dessa fyra principer kan du göra ännu bättre affärer! Under Säljarnas webbinar den 15 februari berättar säljforskaren Lars-Johan Åge om dessa fyra principer - och du är inbjuden!

Lars-Johan Åge är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm, och utbildad i förhandling på Harvard, författaren till boken ”Konsten att göra affärer” och listad i Dagens Industri som en av Sveriges populäraste föreläsare.

Oavsett om du ska förhandla hemma vid köksbordet, i en affärsförhandling eller om du, mot all förmodan, skulle hamna i en gisslanförhandling, så kommer det du lär dig under denna föreläsning inte bara att göra dig till en mycket bättre förhandlare utan också en bättre kommunikatör, ledare och medarbetare. Missa inte detta!

Hur deltar jag?

Detta är ett webbinarium och du deltar genom att logga in via din dator. Vi kommer i god tid innan föreläsningen att skicka ut länk och instruktioner för hur du deltar. Har du några funderingar? Hör av dig till info@saljarnas.se. Även fast det är ett webbinar har vi begränsat antal platser - så se till att anmäla dig i god tid!

Anmälan är nu stängd

Anmälan till fredagens webbinar är nu stängd. Undrar du något kring webbinaret är du varmt välkommen att höra av dig till oss via info@saljarnas.se.

Tid och plats

Fredag 15 februari 2019

11.30 - 12.30

Framför din dator