Gabriel Snow

Välkommen på kunskapsfrukost med Säljarnas Stockholm-Uppsala!

Torsdagen den 21 november bjuder Säljarnas Stockholm-Uppsala in till en kunskapsfrukost med tema juridik på Ballbreaker Kungsholmen. 

Kom och ät en god frukost och lyssna på Säljarnas förbundsjurist Gabriel Snow och ta del av värdefull juridisk information för dig som säljare!

Temat för föredraget är provision och kunder och under morgonen kommer Gabriel att gå igenom den viktigaste juridiken att ha koll på som säljare. Frågeställningar som kan komma att beröras är vanliga missar och fallgropar i ett provisionsavtal, hur riskfördelningen ser ut mellan arbetsgivare och provisionsanställd vid t.ex. kundens icke-betalning. Vad arbetsgivaren har för möjligheter att göra löneavdrag, semesterregler för provisionsanställda, skillnaden mellan provision och bonus och givetvis vad man ska tänka på i förhållande till ”gamla” kunder när man byter arbetsgivare. Han kommer dessutom givetvis att besvara deltagarnas frågor. 

Säljarnas kunskapsfrukost riktar sig till dig som på ett eller annat sätt arbetar med försäljning och är kostnadsfritt att delta på.

Varmt välkommen önskar
Säljarnas avdelning Stockholm-Uppsala

Tid och plats

Torsdag 21 november 2019

07:30-09:00

Ballbreaker Kungsholmen, Lindhagensgatan 114 Stockholm

Anmäl dig senast måndag 18 november 2019

Anmäl dig till eventet

Vän