Frukostseminarium

I vår bjuder Säljarnas in till frukostseminarium på temat ”Idéförsäljning”, tillsammans med Ebba Laurin.

-Kom för 15 min för tidigt till möten.
-Häng kvar vid kaffeautomaten.
-Be om en rundvisning och fråga tre personer vad de jobbar med
Varför skulle man göra detta?

Det låter enkelt. Att komma tidigt och engagera kunden genom spontana möten i kundens lokaler är paradoxalt nog konkreta sätt att bedriva idéförsäljning. Ebba Laurin förklarar sambanden. Kom och lär av vetenskapen om hur du optimera din idéförsäljning i en engagerande föreläsning.

Ebba Laurin är säljforskare och lärare på Handelshögskolan i Stockholm. Hennes forskning handlar om idéförsäljning. Lär om hur idéförsäljning fungerar inom ett brett spektrum av företag, från soldatträning inför aktiv tjänstgöring i Afghanistan till TT Nyhetsbyrås outsourcingaffär och Berns stora event och galamiddagar.

Lär er teknikerna bakom lyckad idéförsäljning som används framgångsrikt av nyckelkundsansvariga, försäljningschefer och vd:ar både i etablerade bolag och nystartade. Det handlar om innovativ försäljning och realtidskundorientering. När säljaktiviteter blir allt mer digitaliserade blir de mellanmänskliga, värdeskapande relationer centrala för affären.

Idéförsäljning kräver mod, kunskap, känsla och uthållighet. Ledningen måste vara beredd att stötta de som är nära kunden och riskera tid, pengar och engagemang.

Ebba Laurin är sedan 2010 säljforskare och lärare på Handelshögskolan i Stockholm. Hennes bakgrund är i näringslivet, på Ericsson och Internet-bolag under 90-talet i Paris och Stockholm. Ebba är organisationskonsult sedan 15 år och författare. Hon handleder både studenter och etablerade seniora chefer att tänka och agera utanför boxen. Ebba har också skrivit avhandlingen ”Box Paradox. How Key Account Management contributes to business model innovation”.

Säljarnas frukostseminarium med Ebba Laurin erbjuds i Malmö, Göteborg, Sundsvall, Stockholm och Jönköping och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Frukostseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.

 

Anmälan är nu stängd

Undrar du över något, eller vill ha information om eventuella restplatser, är du varmt välkommen att höra av dig till info@saljarnas.se.

Tid och plats

Tisdag 21 mars 2017

Frukost: 07.30
Föreläsning: 08.00
Slut: 09.15

Clarion Collection Hotel Temperance - Engelbrektsgatan 16, Malmö