Medlemserbjudande

Välkommen till en heldagsworkshop om Sales Types. Bli bättre på att nå fram och att få kundens förtroende med Maurice Jenkens.

Den 30 augusti bjuder Maurice Jenkens in till en heldagsworkshop om Sales Types. Du som är medlem hos oss i Säljarnas har 900 kronor i rabatt!

Sales Type Insight jobbar med psykologiska profiler för säljande kommunikation. De visar blinda fläckar, inre drivkrafter och autopilot-beteenden. Profilerna bygger på Enneagrammets nio grundstrategier. Maurice Jenkens har under hela sin karriär arbetat inom försäljning och marknadsföring. I rollen som sälj- och marknadschef började han reflektera över hur våra drivkrafter påverkar resultatet. När Maurice började tillämpa utvecklingsmodellen Enneagrammet och Sales Types föll många bitar på plats.

Tillsammans med EnneagramCenter håller han en heldagsworkshop om att få kundens förtroende och om att sälja. Det är i din blinda fläck du har störst ”läckage” men även där du har störst potential för en effektiv utveckling. Vilken är din blinda fläck?

Anmälan

För att anmäla sig mailar du Maurice Jenkens via maurice@salestype.se. Ange att du är medlem i Säljarnas för att få 900 kronor i rabatt och betala bara 2900 kronor (ordinarie pris 3800 kronor).

Tid och plats

Torsdag 30 augusti 2018

09.00 - 17.00

Blåa vinden - Tomtebogatan 6A, Stockholm