Helena Lehmus

Erbjudande till dig som är medlem i Säljarnas!

Ta chansen! Gå en komplett säljutbildning och bli en fantastisk förhandlare under en 2-dagars utbildning med Helena Lehmus på Stockholm Sales Institute - Nu till 30% rabatt för dig som är medlem i Säljarnas. 

Denna utbildning är för dig som vill bli ännu bättre på att sälja och förhandla! Oavsett om målet är att prestera bättre inom din tjänst och därmed vara gladare och tryggare på jobbet, höja ditt företags omsättning – oavsett som egenföretagare eller anställd, eller helt enkelt att bättre kunna sälja in dig själv och dina idéer till din omgivning på ett mer effektivt sätt.

Kanske har du jobbat med försäljning länge, men vill vidareutveckla dina kunskaper för att nå din fulla potential, prestera bättre, öka din hitrate, trivas bättre på jobbet och tjäna mer pengar? Kanske är du relativt ny i din säljroll och känner att du har nytta av nycklar som hjälper dig att bättre förstå kunden, säljprocessen och dig själv i rollen som säljare? Eller kanske är du egenföretagare som känner att du bemästrar allt i ditt yrkesliv utom just säljbiten och vill lära dig mer om ämnet för att kunna leda ditt företag till framgång. Oavsett vad är detta utbildningen för dig!


Som medlem i Säljarnas erbjuds du hela 30% i rabatt hos Stockholm Sales Institute, vilket innebär att du har möjlighet att delta på dessa heltäckande säljutbildningar för endast 5 995 kr! (Ord pris 8 625 kr)

Har du frågor eller funderingar? Eller vill du anmäla dig till utbildningen? Kontakta Stockholm Sales Institute på info@stockholmsalesinstitute.se eller på tel. 08-747 83 00.

Mer information om utbildningen hittar du här

 

Om Helena Lehmus

Helena Lehmus, Stockholm Sales Institutes grundare, ägare och VD är en rutinerad förhandlare som tidigare arbetat med flertalet nationella bolag och som numera syns som en framträdande profil i svensk media, där hon delar med sig av sin kunskap i försäljning och sina resonemang kring vilken kompetens som krävs på marknaden idag. Helena är även en väl anlitad föreläsare inom både försäljnings- & förhandlingsteknik samt inom ämnet kvinnligt företagande.

Helena har en lång försäljningskarriär bakom sig, bland annat inom start-up projekt på BMW Sverige och som försäljningschef på miljonärsmagasinet CONNOISSEUR.

Helenas mål är att med framgångsrika metoder pusha privatpersoner och företagsanställda att våga sälja mer - och framför allt att tycka att det är kul. Att våga gå in i förhandlingar och att lyckas hitta en balans mellan vad som anses som gåpåig, aggressiv försäljning och vad som är effektivt och proffsigt affärsmässigt. Helena lär ut alla de tekniker som krävs för att få en kund, göra ett sälj och att få igenom önskemål. Alltifrån inledning till möte, till avslut. Tekniker som under flera år dubblerat Helenas egen försäljning – år efter år efter år!

Tid och plats

Lördag 2 november 2019

2-3 november
kl. 09:00-16:00

Stockholm Sales Institute,
Flemingska Palatset
Slottsbacken 8
11130 Stockholm