Så blir du duktig på digitala säljmöten

Har du som säljare svårt att hitta motivationen och den rätta drivkraften från hemmakontoret? Saknar du de personliga mötena och har svårt för digitala kundmöten? Läs då vidare.

Som så många andra yrkesgrupper har även säljare fått anpassa sig till verkligheten under pandemin. Det som förr var personliga möten på plats med kunder och mycket bilåkande, har i stället förvandlats till hemmakontor och digitala möten. I takt med att vardagen förändrats kanske du har svårt att finna motivationen i försäljningen? Du kanske sitter hemma själv och saknar den vardagliga kontakten med kollegor och kunder.

De digitala kundmötena är för många säljare en ny vardag. Du kanske till och med tycker att det är jobbigt att genomföra ett sådant möte? Men har kärnan i kundmötet verkligen förändrats? Krävs det inte lika mycket förberedelser som innan? Absolut säger vi på Säljarnas Smålandsavdelning.

Nu kan du som medlem kostnadsfritt få tips och råd på hur du finner energi i din säljvardag, hur du motiverar dig och hur du blir duktig på att genomföra ett digitalt säljmöte.

En exklusiv skara på 15 personer får möjligheten att lyssna på föreläsningen live. Så först till kvarn gäller. För dig som inte hinner eller kan komma finns det möjlighet att ta del av föreläsningen i efterhand.

OBS! Detta event kommer hållas digitalt på grund av Corona! 

Tid och plats

Torsdag 22 oktober 2020

07.30-09.00

GRO36
Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping

Anmäl dig senast onsdag 21 oktober 2020

Anmäl dig till eventet

Vän