Kunskapsfrukost

Den 17 oktober bjuder Säljarnas in till kunskapsfrukosten Framgångsrecept, med utgång från boken Trevligare människa, med föreläsaren Gunnar Söderberg i Göteborg.

En föreläsning som handlar om personlig framgång och att nå omöjliga mål tillsammans. I grunden så pratar vi hur man får ett framgångsrikt klimat kring varje person. Hur du jobbar med ditt varumärke och hur trevligheten hjälper dig på lång sikt. Från första intryck till långa relationer och hur man får affärer att ge ringar på vattnet. 

Du får knep för att göra dåliga dagar till bra, varför du ska fira måndagen och speltekniker som får förhandlingar att kännas som något mycket trevligare än förhandlingar.  

Om Gunnar Söderberg

Gunnar Söderberg är föreläsare, författare och upplevelsedesigner. Han har sin bakgrund i att hjälpa chefer och grupper att utvecklas och lyfta. Nu mer jobbar heltid med att få organisationer och människor att växa, genom att arbeta med arbetsglädje, kreativitet och skrivna och oskrivna regler på arbetsplatser. 

Säljarnas kunskapsfrukost med Gubbar Söderberg riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Kunskapsfrukosten kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på frukosten. Bli medlem idag!

Tid och plats

Onsdag 17 oktober 2018

Frukost: 07.30
Föreläsning: 08.00
Slut: 09.15

Hotel Eggers - Drottningtorget 2-4, Göteborg

Anmäl dig senast söndag 14 oktober 2018

Anmäl dig till eventet

Vän