Erbjudande till dig som är medlem i Säljarnas:

Få 20% rabatt på föreläsningen Apparnas Planet! - Människans roll i en digital värld med Jonas Hammarberg

Den digitala utvecklingen går allt snabbare och för vissa innebär den nya tidsåldern en drömresa full av äventyr och möjligheter. För andra ter sig framtiden skrämmande och stressande. Ur ett verksamhetsperspektiv ska vi vara både agila och stabila, leverera hög kvalitet till låg kostnad och se både helheten och delarna – på en och samma gång, och samtidigt ska vi hinna med att både leva och utvecklas.

Framtidens vinnare är de som hittar brytpunkten mellan det digitala och det fysiska. Människan klarar sig inte utan maskinen och vice versa, vi har olika uppgifter och är bra på olika saker. Det gäller att kapitalisera på våra respektive fördelar.

Allt fler upptäcker att livet på apparnas planet kan bli tyst, tomt, kallt och ensamt. I en tid då allt fler möten blir digitala blir det mänskliga mötet nu allt mer värt.

Målet med den här föreläsningen är att ge dig hjälp och kraft in i just din drömresa. Oavsett om du står mitt uppe i en förändring på jobbet eller söker efter meningen med livet, vill vi ge dig ett antal tydliga svar. Vi ger dig varför, konkreta vad och beskriver hur er verksamhet kan bli en av morgondagens vinnare!

Ur innehållet:
- Från historien till nutid genom fyra industriella revolutioner
- Digital Darwinism
- Livet på Apparnas Planet är en paradox
- Har vi kraften att leva och utvecklas?
- Den digitala drömresan
- Vad skiljer de som lyckas från övriga?
- Verktygen för att bli framtidens vinnare
- Det digitala vs det mänskliga

Pris: 795kr/person ex moms. Fika* och arbetsmaterial ingår i priset. Som medlem i Säljarnas får du 20% rabatt (uppge kampanjkod Säljarnas vid bokning). 
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

Mer information om föreläsningen samt anmälan hittar du här.

Tid och plats

Tisdag 26 november 2019

13:00-16:00

Stockholm