Frukostseminarium

I november bjuder Säljarnas in till fyra frukostseminarier på temat ”Du-Din egen bästa säljcoach”, tillsammans med Säljexperten Tomas Ohlin.

Att vara målinriktad och veta vart man ska är oftast nyckeln till framgång! Den som i grunden vet vart just Du ska är just Du själv, när Du bestämt Dig.

Tomas Ohlin är coach och tränare inom sälj sedan mer än 15 år tillbaka, och han har fått tusentals säljare att just bestämma sig. Tomas föreläser om vikten av att själv vara sin egen dagliga coach, mäta sin prestanda och med det föra sin egen loggbok, vilket är vägen till framgång.

Under Tomas föreläsning åker vi med genom den grundläggande säljprocessen med just betoningen och tydligheten i vart Du ska lägga vikten i Din träning.

Tomas garanterar ett och annat skratt varvat med dom där tydliga Aha upplevelserna som vi alla behöver då och då!

Säljarnas frukostseminarium med Tomas Ohlin erbjuds i Göteborg, Malmö, Östersund och Stockholm och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Frukostseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.

Tid och plats

Tisdag 29 november 2016

Frukost: 07.30
Föreläsning: 08.00
Slut: 09.15

Clarion Hotel Grand - Prästgatan 16, Östersund