Den 15 mars bjuder Säljarnas in till ett kostnadsfritt webbinar på temat ”Att prestera och samtidigt må bra”, tillsammans med föreläsaren Emanuel Nilsson.

Föreläsningen riktar sig till högpresterande människor både inom arbete och privatliv. Men i dagens samhälle är vi alla utsatta för press och krav från olika håll, och därför är denna föreläsning givande även för dem som inte kallar sig själva för högpresterande.

Föreläsningen ger inblick i hur det kan gå till att bli utbränd. För att i nästa steg ge tankeställare och praktiska verktyg för att förebygga och hantera stress och utbrändhet. Kombinationen av Emanuels personliga berättelse och hans erfarenheter ger ökad motivation att göra de justeringar som krävs för att fortsätta prestera, och samtidigt må bra. Mycket handlar om vårt förhållningssätt till prioriteringar, sund egoism, låtsasstress och återhämtning.

Hur deltar jag?

Detta är ett webbinarium och du deltar genom att logga in via din dator. Vi kommer i god tid innan föreläsningen att skicka ut länk och instruktioner för hur du deltar. Har du några funderingar? Hör av dig till info@saljarnas.se. Även fast det är ett webbinar har vi begränsat antal platser - så se till att anmäla dig i god tid!

Anmälan är nu stängd - såhär deltar du som anmält dig 

Tid och plats

Fredag 15 mars 2019

11.30 - 12.30

Framför din dator