Den 14 januari bjuder vi på Säljarnas avdelning Stockholm-Uppsala in till årsmöte på Ballbreaker Lindhagensplan i Stockholm.

Årsmötet börjar 18.00 och därefter bjuds det på en föreläsning om styrelsekompetens inom strategisk försäljning och uppföljning.

Vi bjuder även på mat. Ange under "Kommentar" om du önskar kött, fisk eller annat.

Alla medlemmar i avdelning Stockholm-Uppsala är välkomna att delta under årsmötet. På årsmötet väljer du som medlem en styrelse som ska leda avdelningens verksamhet under året. Alla aktiva medlemmar är valbara till styrelsen. Deltagarna granskar också avdelningens verksamhet och ekonomi, tar ställning till motioner och väljer ombud till kongressen. Du kan också skriva en eller flera motioner om vad du tycker att förbundet ska arbeta med i framtiden eller om något annat som rör den fackliga verksamheten.

Här kan du läsa mer om hur du kan vara med och påverka i förbundet.

Föreläsning - SAKNAS: Styrelsekompetens inom strategisk försäljning och uppföljning

Vi har många företag i Sverige som vill växa (mycket) och som därför är i särskilt behov av kompetenta drivna styrelser med säljfokus. Idag saknar dock flertalet styrelser kompetens inom just försäljning och marknad. Det har inte varit en bransch man vänt sig till för att söka ledamöter. Det vill vi ändra på och därför vänder vi oss till dig som säljare.

Styrelsen har som uppgift att besluta om strategi och långsiktiga mål och där behövs input från ledamöter som verkligen kan försäljning. Styrelsen har även ansvar för organisationen och ska kunna ställa rätt frågor till vd för att kontrollera att den är dimensionerad och bemannad så att målen kan nås på ett kostnadseffektivt sätt. Det gäller förstås även försäljningsorganisationen. Därför behövs erfarna personer från försäljning och marknad i styrelserna. Personer som vet vilka frågor som ska ställas till vd och som förstår att tolka svaren på rätt sätt. Helt enkelt veta vad man ska titta efter och vilka stenar man måste lyfta på. Ledamöter som också  kan vara professionella bollplank till vd för att bygga, utveckla och följa upp försäljningsorganisationen i företagen som ofta har begränsat med resurser.

Vi kommer att berätta mer om varför det är så viktigt att styrelsen kan och förstår försäljning och hur du som har din bakgrund inom sälj kan göra för att bli en professionell styrelseledamot.

Föreläsare

Suzanne Sandler
Arbetar som valberedare och rådgivare i styrelsefrågor. Hon kommer senast från StyrelseAkademien där hon var VD i över 10 år och satsade på en utveckling av Kandidatbanken och arrangerade seminarier om vikten av ökat försäljningsfokus i styrelserummet. Suzanne är även verksam i investerarforum som East Sweden Tillväxtkapital och Nordenhed Invest.

Agneta Franksson
Styrelseproffs med över 18 års erfarenhet av försäljning, både som försäljningschef men också VD. Agneta brinner för försäljningsfrågor och har också lång erfarenhet från att driva dessa i styrelserummet tillsammans med bolagets ledning.

Varmt välkommen!

Lokalstyrelsen
Säljarnas Stockholm-Uppsala

Tid och plats

Måndag 14 januari 2019

18.00 - 20.00

Ballbreaker - Lindhagensgatan 114, Stockholm

Anmäl dig senast torsdag 10 januari 2019

Anmäl dig till eventet

Vän