Välkommen på årsmöte med Säljarnas avdelning Svealand

Torsdagen den 27 Februari 2020 bjuder Säljarnas avdelning Svealand in till årsmöte på Behrn arena i Örebro. 

Vi samlas klockan 16.15 vid stora entrén, Orvar Bergmarks plats 1. För att sedan gå gemensamt till Kinnarps Lounge.
Mellan 16.30-17.30 är det årsmöte och därefter bjuder Säljarnas Svealand på Italiensk buffé och ishockeymatch där Örebro möter Malmö.

Alla medlemmar i avdelning Svealand är välkomna att delta under årsmötet. På årsmötet väljer du som medlem en styrelse som ska leda avdelningens verksamhet under året. Alla aktiva medlemmar är valbara till styrelsen. Deltagarna granskar också avdelningens verksamhet och ekonomi, tar ställning till motioner och väljer ombud till kongressen. Du kan också skriva en eller flera motioner om vad du tycker att förbundet ska arbeta med i framtiden eller om något annat som rör den fackliga verksamheten.

Här kan du läsa mer om hur du kan vara med och påverka i förbundet.

Som medlem i Säljarnas är deltagandet vid årsmötet, middag och ishockeymatch kostnadsfritt och du betalar enbart för det du önskar dricka till maten. Icke medlemmar som önskar gå i sällskap med en medlem betalar 600kr.  

Vänligen meddela om du önskar att delta senast fredag 21 februari 2020 genom anmälningsformuläret nedan eller direkt till Margareta Paulin Dahlqvist på 070-600 09 99

Varmt välkommen!

Lokalstyrelsen
Säljarnas Svealand

Tid och plats

Torsdag 27 februari 2020

Samling 16:15
Årsmöte 16:30-17:30 och därefter middag och ishockeymatch

Behrn arena
Orvar Bergmarks plats 1, Örebro

Anmäl dig senast fredag 21 februari 2020

Anmäl dig till eventet

Vän