Din bubblare

Det är dags att leka lite. Om du har följt med i tidigare avsnitt på den här varumärkesresan, så har du börjat att mejsla fram dina kärnvärden. Tre eller fyra är lagom. Fler orkar du inte hålla levande och de skulle skapa mer förvirring än fokus.

Du kan unna dig en bubblande bubblare bland dina kärnvärden. En bubblare är ett kärnvärde som du ännu inte har uppnått, en strävan och ambition att gå åt ett visst håll. Din bubblare ska finnas inom räckhåll, strax framför dig. Du når den vissa dagar och andra inte. Den får gärna utmana dig och ge dig fjärilar i magen.

Precis som dina övriga kärnvärden, måste din bubblare kännas äkta. Även om du inte har uppnått den än, så ska du ha en stark vilja att nå den och känna att det är fullt möjligt. Den ska dra dig framåt ännu mer än dina övriga kärnvärden, eftersom den ger dig tydliga utvecklingsmöjligheter.

Jobbar du med sälj och har du rörlig lön? Ladda ner vår guide “Har du rörlig lön? Då har vi listat 5 saker du definitivt måste ha koll på!”

Min bubblare är Inspiration. Vissa dagar är jag framme. Andra dagar inte alls. Alla dagar hjälper min bubblare mig att komma vidare på olika sätt. Den ger mig tydlig energi och handlingskraft.

Vilket kärnvärde ska få det härliga uppdraget att bli din bubblare?

Var uppmärksam på de tillfällen då det går som bäst och du mår som bäst. Vad är det då som karaktäriserar dig? Kanske är det där du hittar uppslagen till dina kärnvärden och din bubblare.

När du har levt med dina kärnvärden på ett konsekvent sätt under en tid, kommer det att hända saker. Du ändrar vissa saker i ditt agerande. Du får nya resultat. Du kan känna dig starkare och uppleva att det är lättare att fatta beslut. Omgivningen börjar beskriva dig med ord som liknar dina kärnvärden. Även om de har funnits hos dig hela tiden, så har de nu ett tydligare fokus, både för dig själv och andra.

Dina kärnvärden ska sitta i ryggmärgen och vara en självklarhet för dig när de har landat. Allt du gör, säger och utstrålar präglas av dem på ett eller annat sätt, mer eller mindre. Din bubblare fortsätter att vara en inspirationskälla för dig. Den drar dig framåt och ger dig energi. Den kanske inte sitter i ryggmärgen lika självklart som dina övriga kärnvärden, men den har en viktig roll i din utveckling.

Nästa vecka kommer vi att se på hur mål påverkar ditt personliga varumärke och dina resultat. Vi ses!