Vi bjuder på Tilläggsförsäkring Tid i tre månader

Som medlem i Säljarnas får du redan ett bra ekonomiskt grundskydd om du blir arbetslös. Nu vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att förstärka det ytterligare. Vi bjuder därför alla våra medlemmar på Tilläggsförsäkring Tid i tre månader.

I medlemskapet i Säljarnas ingår en inkomstförsäkring (basförsäkring) som kan ge dig ersättning vid ofrivillig arbetslöshet i upp till 60 dagar. Med Tilläggsförsäkring Tid förlängs ditt skydd i ytterligare 60 dagar till sammanlagt 120 dagar. Du kan även försäkra en högre inkomst med Tilläggsförsäkring Inkomst.

Tilläggsförsäkring Tid i tre månader utan kostnad

Från den 1 januari 2018 har du, om du är medlem i Säljarnas, anslutits till den frivilliga Tilläggsförsäkring Tid. Fram till och med 31 mars 2018 är den helt kostnadsfri för dig.

Om du vill behålla Tilläggsförsäkring Tid

Om du vill behålla Tilläggsförsäkring Tid, behöver du inte göra något. Efter den kostnadsfria perioden betalar du bara med inbetalningskortet som Bliwa skickar hem till dig. Kostnaden är 110 kronor per månad. Det är viktigt att du först tar del av förköpsinformationen som du hittar på bliwa.se/saljarnas.

Om du vill tacka nej

Om du inte vill ha Tilläggsförsäkring Tid kan du tacka nej senast 31 mars 2018. Det gör du enklast genom att:

Du kan säga upp tilläggsförsäkringen när du vill och den slutar då omedelbart att gälla. När vi har tagit emot din uppsägning får du en skriftlig bekräftelse från Bliwa. Du kan också låta bli att betala när du får inbetalningskort och påminnelse hem i brevlådan, så kommer försäkringen att sluta gälla.