"Spelar din personlighet någon roll då du säljer?" - kunskapsfrukost med Mattias Lundberg

I mars bjuder Säljarnas in till kunskapsfrukost på temat "Spelar din personlighet någon roll då du säljer?" med föreläsaren Mattias Lundberg.

Personlighetsbegreppet används flitigt inom arbetslivet, men vet vi egentligen vad vi menar och hur stor roll spelar den egentligen i det vardagliga arbetet? Mattias Lundberg förklarar och diskuterar personlighetens och olika beteendens roll i arbetet.

Inte sällan har vi uppfattningen om att ju mer lika vi är den vi möter, desto lättare blir det att komma överens och kanske till och med få ett avslut. Men tänk om det är tvärtom, eller till och med så att vi inte kan veta hur lik eller olika vi är, eller hur den andra parten uppfattar oss? Vad gör vi då?

Mattias reder ut frågan om personlighet, dess betydelse och koppling till beteende och förklarar varför vi har så lätt att missförstå varandra. En underhållande föreläsning med mycket substans för din vardag

Om Mattias Lundberg
Mattias är docent i psykologi vid Umeå universitet och legitimerad psykolog. Han är även föreläsare och författare och har skrivit ett stort antal populärvetenskapliga böcker i psykologi. Mattias har stor erfarenhet från näringslivet, både som företagare och som konsult till många företag och har en fantastisk förmåga att kunna förklara svåra vetenskapliga frågor på ett enkelt och underhållande sätt.

Läs mer om Mattias Lundberg på: www.mattiaslundberg.se

Datum och plats

6/3 – Göteborg – Läs mer och anmäl dig
7/3 – Malmö – Läs mer och anmäl dig
14/3 – Stockholm – Läs mer och anmäl dig

Säljarnas frukostseminarium med Mattias Lundberg erbjuds i Göteborg, Malmö och Stockholm och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Frukostseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.