Sälj som din kund köper! - kunskapsfrukost med Robert Bloom

I april bjuder Säljarnas in till kunskapsfrukost på temat "Why They Buy?", där vi alla kommer se varför vi måste anpassa oss efter kunden, med föreläsaren Robert Bloom i Göteborg.

87 procent av dagens säljare är inte tillräckligt förberedda inför en kundkontakt och 70 procent av kunderna känner sig avtända efter en presentation (källa: salesforce.com). Siffrorna talar ett tydligt språk. Uppenbarligen finns det förbättringspotential i branschen.

Vad är det då som triggar kunden att köpa? Ett misstag som många säljare tyvärr begår är att de gör sin presentation eller pitch utifrån sitt eget perspektiv. Men tänk om du kan lära dig att på bara 90 sekunder identifiera din potentiella köpare, anpassa budskapet utifrån hens värderingar och därigenom också ökar avslutsfrekvensen enormt.

Allt handlar om att "connecta" med din kund. Först då når du fram med ditt erbjudande. Endast 18 procent av kunderna vill köpa från en säljare som inte matchar de personliga värderingarna (källa: Chally Group). Med andra ord finns det mycket att vinna på att lära sig grunderna i "Why They Buy". Denna unika kommunikations- och säljmetod har hjälpt människor att skörda framgångar över hela världen.

Under frukosten kommer du att få med dig:

- Träffsäker kommunikation
- Anpassa ditt budskap redan efter 90 sekunder
- Sälj som din kund köper
- Maxa din försäljning

Om Robert Bloom
Robert är en dynamisk föreläsare och säljtränare med över två decenniers erfarenhet av entreprenörskap. Hans bakgrund som elitidrottare la grunden i disciplin, team och tävlingsanda och som senare var till stor hjälp när han skapade flera globala bolag. Idag är Robert ansedd som den främste föreläsaren och tränaren inom "Why They Buy" i Europa. Robert delar med sig av sin kunskap och engagemang för att hjälpa bolag få bättre kundrelationer och ta sin försäljning till nya höjder. 

Läs mer om Robert Bloom på: www.regiuminternational.com

Datum och plats

10/4 – Göteborg – Läs mer och anmäl dig
11/4 – Malmö – Läs mer och anmäl dig
17/4 – Stockholm – Läs mer och anmäl dig
18/4 – Linköping – Läs mer och anmäl dig

Säljarnas kunskapsfrukost med Robert Bloom erbjuds i Göteborg, Malmö, Stockholm och Linköping och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Kunskapsfrukosten kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på frukosten.