Två nya bloggare på saljarnas.se

Säljarnas blogg växer! Under våren kommer två nya bloggare att göra Patrik Nordkvist sällskap på Säljarbloggen – Ken Skoog, grundare av Straction AB och tidigare Tillväxtchef på Wise Group, och Fredrik Steinholtz, strategisk och operativ rådgivare.

Säljarnas blogg, som drog igång den första september 2016 med inlägget ”Två enkla och smarta sätt att hålla koll på konkurrenterna”, har under hösten växt till en populär del utan Säljarnas hemsida, saljarnas.se. Där har det under hösten flitigt gästats av Patrik Nordkvist, grundare av Försäljningschefen. Nu får han sällskap av två nya bloggare – Ken Skoog och Fredrik Steinholtz!

Ken Skoog är grundare av Straction AB och har tidigare haft roller som som Tillväxtchef, VD och Försäljningschef för såväl mindre nystartade bolag som större väl etablerade bolag. Senast kommer han från en roll som Tillväxtchef på HR koncernen Wise Group.

- Jag är stolt över att vara säljare och yrket försäljning, säger Ken, jag ser fram emot att få blogga för Säljarnas för att på så sätt kunna dela med mig av tankar och eventuella insikter av värde.

Fredrik Steinholtz hjälper till vardags sina kunder att skapa effektiva säljorganisationer och utveckla säljförmågan hos medarbetare.

- Att via Säljarnas få möjligheten att sprida min kunskap och erfarenhet skall bli roligt, säger Fredrik, mitt mål är enkelt – att dela med mig av min kunskap och erfarenhet så att det i slutändan hjälper dig att göra fler och bättre affärer.

Säljarbloggen uppdateras med nya inlägg varje vecka. Fredriks första blogginlägg på Säljarbloggen, ”Är det fysiska säljmötet viktigast?”, finns nu att läsa här!