Stäng fler affärer på kortare tid - frukostseminarium med Patrik Nordkvist

I januari och februari bjuder Säljarnas in till frukostseminariet "Stäng fler affärer på kortare tid" med föreläsaren Patrik Nordkvist.

Inom de flesta områden tenderar säljcyklerna att bli längre och längre. När en affär drar ut på tiden ökar risken att tappa affären eller att den inte bli av överhuvudtaget.  Patrik Nordkvist från Försäljningschefen bjuder på en föreläsning där du får insikt och konkreta tips hur du kan agerar för att stänga fler affärer på kortare tid.

Du kommer bland annat få lära dig mer om hur du kan använda psykologi för att påverka kunden att ta ett snabbare beslut. Du får även ta del av en enkle modell hur du skapar kontroll på vem som tar beslut och hur dessa kan övertygas på kortare tid.

Om Patrik Nordkvist
Patrik arbetar som föreläsare, utbildare och konsult där han hjälper bolag att öka sin försäljning och vinst. Det gör han genom att bidra med insikt, kunskap och träning i hur du på ett konsekvent sätt attraherar, utvecklar och behåller lönsamma kunder. Han har en bakgrund med över 25 års erfarenhet som försäljningschef och VD för flera snabbväxande bolag.

Datum och plats

30/1 – Göteborg – Läs mer och anmäl dig
31/1 – Malmö – Läs mer och anmäl dig
6/2 – Stockholm – Läs mer och anmäl dig
7/2 - Linköping - Läs mer och anmäl dig


Patrik Nordkvist bloggar på saljarnas.se - Du hittar hans inlägg här!

Säljarnas frukostseminarium med Patrik Nordkvist erbjuds i Malmö, Göteborg, Stockholm och Linköping och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Frukostseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.