Säljarnas Riksförbund delar ut Rolf Laurelli-stipendiet och Säljarnas stipendium

Den 3 juni delade Säljarnas Riksförbund ut Rolf Laurelli-stipendiet på Sälj&Marknadshögskolans yrkeshögskoleutbildning ”Internationell säljare/marknadsförare” i Stockholm och Säljarnas stipendium på TUC:s yrkeshögskoleutbildning ”Företagssäljare” i Tranås.

”Hon har verkligen har fört något extra in i klassen”
Den 3 juli delade Säljarnas Riksförbund ut två stipendier. Ett i Tranås och ett i Stockholm. I Stockholm delades Rolf Laurelli-stipendiet ut till årets studerande på Sälj&Marknadshögskolans utbildning ”Internationell säljare/marknadsförare”. På plats för att dela ut stipendiet var förbundsordföranden för Säljarnas Riksförbund, Jan Zetterström, och hedersmedlemmen Rolf Laurelli.

- Att vi får möta framtidens stolta säljare tycker jag är mycket viktigt, berättar Jan Zetterström. Vi ser behovet av utbildning öka, liksom kraven på våra medlemmar. Det är härligt att se hur yrkeshögskolorna möter näringslivets behov och ökar statusen för säljyrket.

Vinnaren av Rolf Laurelli-stipendiet utsågs utav klassen och gick till den elev som enligt motiveringen är kamratlig, hjälpsam, engagerad och som uppvisat ett gott ambassadörskap för Sälj&Marknadshögskolan. Vinnaren blev Nathalie Edström.

- Nathalie Edström har verkligen har fört något extra in i klassen, hon har med sin otroliga positiva energi och roliga personlighet fått varenda en i klassen att må bra för den man är. Hon har slitit hårt hela utbildningen igenom och är verkligen värd det lilla extra, lyder en av motiveringarna.

”Han har alltid varit den som har spridit glädje”
I Tranås delades Säljarnas stipendium ut på TUC:s utbildning ”Företagssäljare”. Säljarnas ordförande i avdelning Småland, Rickard Gullberg, var på plats för att dela ut stipendiet.

- Det var mycket roligt att få vara här och dela ut Säljarnas stipendium, berättar Rickard Gullberg. Man brukar säga att lyckas man som säljare i Tranås, som är världens svåraste stad att sälja i, så lyckas man överallt.

Kriterierna för att vinna Säljarnas stipendium var att vinnaren uppvisat gott kamratskap och bidragit mest och bäst till klassens positiva utveckling. Vinnaren utsågs via en omröstning i klassen, och blev Markus Wållgren.

- Jag lägger min röst på Markus Wållgren med motiveringen att han alltid har varit den som har spridit glädje, skojat och ställt upp för klassen med kunskap, lyder en av motiveringarna.