Säljarnas bjuder in till frukostseminarium - LinkedIn som säljverktyg med Olle Leckne

Som säljare lever man i en allt mer digital vardag. En av trenderna, som exploderat de senaste åren, är social selling – att via sociala nätverk hitta nya kunder. En stor plattform för detta är LinkedIn, som växer kraftigt och det inte bara i Sverige. Tillsammans med LinkedIn-experten Olle Leckne bjuder därför Säljarnas i augusti in till frukostseminarium, för att du som säljare ska kunna se nya sätt att hitta kunder, via just LinkedIn.

Under augusti bjuder vi på Säljarnas Riksförbund in alla våra medlemmar till ett frukostseminarium med LinkedIn-experten Olle Leckne. Seminarierna kommer att hållas i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall och kommer att fokusera på LinkedIn som säljverktyg.

- Sociala nätverk kommer att spela en allt större roll i framtiden när det kommer till att hitta nya kunder, säger Jan Zetterström, förbundsordförande i Säljarnas Riksförbund. Därför är vi övertygade om att det här är kunskaper som är viktiga att ha och vi är därför mycket glada över att kunna erbjuda denna föreläsning för våra medlemmar.

Olle Leckne arbetar som säljare och har använt LinkedIn som ett verktyg att hitta nya kunder i mer än 12 år. Han är också grundare till utbildningsföretaget LinkedInexpert (linkedinexpert.se) som utbildat hundratals i Social selling och LinkedIn för affärer. Hans föreläsning kommer att fokusera på att sälja mer genom att lära sig använda det sociala nätverket. Det blir ett seminarium om hur förutsättningarna för sälj och marknadsföring har förändrats och vilka möjligheter och utmaningar det innebär.

- Många upplever att mötesbokning har blivit tuffare eftersom folk är så upptagna nu för tiden, jag vill bidra med goda alternativ till kalla samtal, berättar Olle Leckne. Jag ser fram emot att träffa Sveriges säljare och bidra med ett värdefullt verktyg, LinkedIn.

Frukostseminariet LinkedIn som säljverktyg med Olle Leckne kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet.

Datum
Malmö, Clarion Collection Hotel Temperance (Engelbrektsgatan 16) – tisdag 23 augusti 2016
Göteborg, Quality Hotel Panorama (Eklandagatan 51-53) – onsdag 24 augusti 2016
Stockholm, Clarion Hotel Amaranten (Kungsholmsgatan 31) – tisdag 30 augusti 2016
Sundsvall, Quality Hotel Sundsvall (Esplanaden 29) – onsdag 31 augusti 2016