Frukostseminarium – Ditt varumärke som säljverktyg med Anna-Karin Lingham

I september och oktober bjuder Säljarnas Riksförbund in till 4 frukostseminarier på temat ”Ditt varumärke som säljverktyg”, föreläsare är varumärkesexperten Anna-Karin Lingham. Det handlar om att allt du gör, säger och utstrålar har betydelse för hur du uppfattas och vilka säljresultat du får. Det handlar inte bara om ytan – utseendet, bilen, prylarna. Du behöver först och främst bli medveten om dina egna mål och värderingar.

Anna-Karin Lingham är varumärkesexpert, talare och inspiratör med lång erfarenhet av ledande roller inom stora företag. I september och oktober föreläser hon under Säljarnas frukostseminarier i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund.

- Jag brinner för att skapa förutsättningar för goda resultat genom ett medvetet varumärkesarbete för såväl medarbetare som företag, berättar hon. Allt du gör, säger och utstrålar har betydelse för hur du uppfattas och vilka säljresultat du får. Det handlar inte bara om ytan – utseendet, bilen, prylarna. Du behöver först och främst bli medveten om dina egna mål och värderingar. Då kan du stärka ditt personliga varumärke inifrån och ut.

Under sin föreläsning kommer Anna-Karin att fokusera på det faktum att ju tydligare och mer trovärdig bild omgivningen får av dig, desto större är sannolikheten att du skapar goda resultat på din väg framåt. Hon delar också med sig utav verktyg och insikter som hjälper dig som säljare på din egen varumärkesresa.

- Vi lägger väldigt mycket resurser på värdegrund, image och varumärken i våra företag, Anna-Karin leder oss vidare till en personlig nivå, hur du kan ta ansvar för och utveckla det intryck du ger säger Jan Zetterström, förbundsordförande för Säljarnas Riksförbund. Ditt personliga varumärke är ett verktyg som både kan hjälpa och stjälpa en försäljning, därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda denna föreläsning för våra medlemmar.

Frukostseminariet ”Ditt varumärke som säljverktyg” med Anna-Karin Lingham kostar 295 kronor att gå på. Är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt och går utan kostnad på seminariet.

Datum och anmälan

Göteborg, Quality Hotel Panorama (Eklandagatan 51-53) – onsdag 21 september 2016

Malmö, Clarion Collection Hotel Temperance (Engelbrektsgatan 16) – torsdag 22 september 2016

Östersund, Clarion Hotel Grand (Prästgatan 16) – tisdag 4 oktober 2016

Stockholm, Clarion Hotel Amaranten (Kungsholmsgatan 31) – onsdag 5 oktober 2016