Att sälja framgångsrikt i framtiden

Eventinbjudan

Välkommen till en historisk eftermiddag och kväll i försäljningens tecken med föreläsningar, prisutdelning och mingelbuffé!

Säljarnas bjuder in dig och en säljkollega till eventet Att sälja framgångsrikt i framtiden på Scandic Hasselbacken i Stockholm torsdagen den 10 april, kl. 16-20. Kostnadsfritt, självklart!

Du kan se fram emot ett innehåll i försäljningens och marknadsföringens framkant och goda möjligheter till nätverkande med yrkeskollegor. Dessutom delar Säljarnas ut priset Årets Säljare, vilket aldrig tidigare gjorts på detta sätt.

Anmäl dig här!

Program

15.30 Dörrarna öppnas. Registrering och välkomsttilltugg.

16.00 Lennart Svahn, Säljarnas förbundsordförande, hälsar välkommen och introducerar moderatorn Mats Lagunoff, tillika vice förbundsordförande.

16.15 Rickard Cox, marknadschef Mercuri International. Rickard är en av de mest uppskattade och erfarna föreläsarna inom säljutveckling. Med fokus på förändringar i konkurrens, kundbeteende och säljarenor beskriver Rickard dagens och morgondagens förutsättningar för säljare och säljorganisationer som vill maximera sina resultat.

17.00 Rickard Hellner, Chief Consultant på Mercuri Urval. Rickard leder affärsområdet Detaljhandel & Konsumentvaror på Mercuri Urval och har lång erfarenhet vad gäller rekrytering och urval av försäljningsroller. Med gedigen erfarenhet av rekrytering och organisationsutveckling, kan Rickard ge en aktuell och relevant bild av säljorganisationer och vad som krävs av dig som säljare i en urvals- och rekryteringsprocess.

17.30 Kristian Elvefors, försäljningsdirektör Volvo Personbilar. Kristian har mer än 15 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring, och har tidigare haft säljroller på Cap Gemini, Hertz och Sunfleet. Kristian berättar om säljkulturen i bilhandeln och Volvos försäljning och marknadsföring. Volvo har med sitt Zlatan-samarbete med Zlatan skapat den mest uppmärksammade reklamfilmen i år, och tidigare har man rönt stora framgångar genom samarbeten med Swedish House Mafia, First Aid Kit och Mando Diao.

18.00 Offentliggörande av och prisutdelning för Årets Säljare 2014.

18.30 Mingel och buffé.

2o.oo Evenemanget slutar.

Praktisk information och anmälan

Eventet är kostnadsfritt, men vi vill gärna ha din anmälan senast den 25 mars. Ta gärna med en kollega eller bekant! (I så fall anger du det i anmälan.)

Anmäl dig här!

För information om hotellet och hur du tar dig dit, se Scandic Hasselbacken. Boende erbjuds till förmånligt pris.

Vi hoppas att du vill uppleva några intressanta timmar tillsammans med oss! Samt naturligtvis att Kungliga Djurgården bjuder till i vacker vårskrud.

Vi ses den 10 april!

Varma hälsningar
Vi på Säljarnas

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.